ネイティブ講師Q&A

Q1.How long have you been in Japan?
何年日本に住んでいますか?
Q2.What do you think is special about Margaret school?
マーガレット外語学院の特徴は何だと思いますか?
Q3.What are the most important things you focus on when you are teaching English?
教える時に心掛けていることは何ですか?

Scott

U.S.A

A1.Since November 1st, 2016.
2016年11月1日からです。

A2.Margaret’s innovative approach to conversational English rewards students with a significant advancement in speaking and comprehension.
マーガレットの英会話習得の新しい方法により、生徒たちは会話力が上がり、英語の理解も進んでいます。

A3.I focus on ensuring students are having fun while focussing on day to day conversational English that helps them exceed in the future.
私は生徒たちが日常英会話を学んでいる時には楽しめるように心掛けています。そうすることで、将来更に成長できると思います。

Rene

Canada

A1.I’ve been in Japan for 7 years.
日本に来て7年です。

A2.Margaret has a wonderful history of maintaining relationships and having fun and creative lessons from very professional and experienced teachers.
マーガレットには素晴らしい歴史があり、高い専門性と経験を持った講師による楽しくクリエイティブなレッスンを受けられます。

A3.I want all students to feel comfortable and safe to freely speak English and to enjoy connecting with each other.
私は、どの生徒にも、居心地がよく安心して英語を話せ、交流を楽しめる場所だと感じてもらいたいと思っています。