マーガレット外語学院のネイティブ講師は全員「北米人」!
ネイティブ講師は全員、アメリカ人かカナダ人。クラスによって発音が異なる心配もありません!

ネイティブ講師Q&A

Q1.How long have you been in Japan?
何年日本に住んでいますか?
Q2.What do you think is special about Margaret school?
マーガレット外語学院の特徴は何だと思いますか?
Q3.What are the most important things you focus on when you are teaching English?
教える時に心掛けていることは何ですか?

Winston

U.S.A

A1.Since March 22, 2018.
2018年3月22日からです。

A2.Margaret allows teachers to have the freedom to style the classes to fit each student’s needs.
マーガレットでは、それぞれの生徒のニーズに合わせるため、
講師の裁量でレッスンを組み立てることが出来ます。

A3.I try to help each student with their individual needs and encourage participation as much as possible.I also try to help them improve their English skills in a fun way that helps them remember what they’ve learned in class.
私は、生徒それぞれの希望に沿うように手助けし、生徒がレッスンに出来るだけ参加出来るよう努めています。また、レッスンで学んだことがしっかり頭に残るような楽しい方法で英語力を伸ばせるように心掛けています。

Roger

Canada

A1.Since March 2017.
2017年3月からです。

A2.The staff go out of their way to make the customers happy.
生徒たちをハッピーにするためにスタッフが努力しています。

A3.I focus on communication(helping to get your thoughts across) and not on perfection(you don’t need to speak perfect English to communicate,even native speakers make mistakes.)
私は、コミュニケーション(意見を言えるように手助けする)を心掛けています。完璧であることは重要視していません。(コミュニケーションをとる時に、完璧な英語を話す必要はありません。ネイティブでも間違えるのです。)

Scott

U.S.A

A1.Since November 1st, 2016.
2016年11月1日からです。

A2.Margaret’s innovative approach to conversational English rewards students with a significant advancement in speaking and comprehension.
マーガレットの英会話習得の新しい方法により、生徒たちは会話力が上がり、英語の理解も進んでいます。

A3.I focus on ensuring students are having fun while focussing on day to day conversational English that helps them exceed in the future.
私は生徒たちが日常英会話を学んでいる時には楽しめるように心掛けています。そうすることで、将来更に成長できると思います。